Welgelegen Haven

Welgelegen Haven te Apeldoorn omvat meerder gebouwen. De bebouwing gelegen in het centrum aan de oevers van het Apeldoorns kanaal, omsloten door de Baron Sloetkade, Halstraat, Lange Grafte en Jan Nuijshof.  Bestaat uit eengezinswoningen, een multifunctioneel gebouw, multifunctionele ruimten, zogenaamde gestapelde stadswoningen en appartementen. De verschillende delen van het complex zijn tussen 2006 en 2008 opgeleverd.

De woningen aan de Halstraat (Avenue), Lange Grafte (Allée) en Jan Nuijshof (Cour), zijn eengezinswoningen. De woningen aan de Baron Sloetkade zijn ondergebracht in zogenaamde ‘stadspalazzo’s’ met ieder eigen kenmerken en namen, Wenen; Brussel; Rome; Londen; Barcelona; Amsterdam; Parijs. De ‘stadspalazzo’s’ bevatten eengezinswoningen en appartementen.
Voor gemeenschappelijk gebruik ligt onder het complex een grote parkeerkelder.

Naast individuele woningeigenaren en een woningbouwvereniging wordt het complex beheerd door een 9-tal verenigingen van eigenaren, werkend vanuit twee zogenaamde hoofdsplitsingen, Europa I en Europa II. De zeven ‘stadspalazzo’s’ vormen ieder een VvE en de parkeerkelder twee.

De twee VvE’s die verantwoordelijk zijn voor de parkeerkelder, de Verenigingen van Eigenaars Welgelegen Haven Parkeerkelder 1 & 2 te Apeldoorn hebben het initiatief genomen voor deze website. Alle bewoners van de tot het complex behorende woningen worden uitgenodigd hun vragen en opmerkingen met betrekking tot de leefbaarheid van onze omgeving hier te plaatsen.

 

4 gedachten over “Welgelegen Haven”

  1. Beste Jan,

   De verslagen van de hoofdsplitsing kan je verkrijgen via het bestuur van jullie eigen vve.
   Deze verslagen staan niet op de website van de parkeerkelder.

   Met vriendelijke groet,
   Arie Huisman

Log opnieuw in om te reageren.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Prettig (samen)wonen aan het kanaal te Apeldoorn