ALV 9 december 2019

Uitnodiging en agenda ALV Parkeerkelders 1&2

Datum:        9 december 2019
Tijdstip:       20.00 uur (inloop vanaf 19.30)
Plaats:          Jules Verne, Raadhuisplein 3 te Apeldoorn

De agenda heeft u in uw brievenbus ontvangen,
daarnaast is deze met de overige informatie  elders op deze website te vinden.

Bij verhindering vergeet niet een volmacht af te geven,

Voorstel voor agenda ALV 9 december 2019:

  1. Opening en vaststellen agenda 2020:
    • Gezamenlijk schoonmaken garage – twee maal/jaar. 2020: 17/18 april; 30/31okt.
    • ALV: 8 juni en 7 december 2020
  2. Vaststellen van de aanwezige stemmen.
    • Het vereiste aantal stemmen voor het nemen van een besluit bedraagt voor PK1 392 en voor PK2 168.
  3. Mutaties bestuur:
    • Het bestuur heeft inmiddels totaal 4 vacatures waarvan 3 vacatures PK2.
    • Jan Hovestad (PK1) heeft om persoonlijke redenen zijn werk als bestuurslid neergelegd.
  4. BMI-vervanging/uitbreiding: 
    • zie memo RFGO en financiering BMI: voorgesteld wordt de bijdrage met 3% per jaar extra te verhogen voor de komende 7 jaar.
    • Sluitplan: zie bijgaande procedure voor het sleutelbeheer.
  5. Opladen elektrische auto’s, zie bijgaand memo voor een toelichting. Het eerste laadpunt is aangelegd, onderzocht wordt nog wat de consequenties zijn van verdere uitbreiding.
  6. Begrotingen 2020 (incl RFGO), zie bijlage met conceptbegroting. Voorgesteld wordt de bijdrage te verhogen met 5% om het reservefonds aan te vullen, verhoogd met 3% vanwege uitbreiding BMI, dus een totale verhoging van de bijdrage met 8%.
  7. Behandeling en vaststellen notulen van de vergadering van 17 juni 2019.
    • bevestiging besluiten: goedkeuren jaarrekening 2018 van PK1 en PK2 en decharge bestuur
    • bespreking voortgang acties
  8. Rondvraag (vragen/moties graag week voor vergadering indienen via e-mail secretaris)
  9. Sluiting

Na afloop is er gelegenheid om na te praten met het bestuur, onder het genot van een drankje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.